ایران دی

ایران دی

ایران دی

ایران دی

راهنمای انتخاب پمپ آب شناور


پمپ شناور چاه آب برای بیرون تعمیر پمپ شناور آوردن و تخلیه چاه های عمیق و نیمه عمیق مورد استفاده قرار می گردد .  معمولا از پمپ شناور در مواقعی که چاه دارای ارتفاع بیشتر از ۳۰ متر باشد مورد استفاده قرار می گیرد . معمولا شناور ها را می توان به دو نوع تقسیم بندی کرد ، در مورد اول شناور ها سبک بوده و معمولا از بدنه استیل و با قطر های ۴ و ۶ اینچ تولید می شنود . تعمیر پمپ شناور این پمپ شناور معمولا تولید کشور ایتالیا و یا کشور چین می باشند . به راحتی قابل جابجایی و دارای مدل های تکفاز و سه فاز تا ۱۰ اسب می باشند . در این تقسیم بندی مورد بعدی پمپ های شناور سنگین می باشد که معمولا ایرانی و از جنس چدن ریخته گری ساخته شده اند . این شناور پمپیران سه فاز بوده و برای چاه های عمیق بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد . مشکل این نوع شناور ها نصب سخت آن ها در داخل چاه ها می باشد و دیگری در چاه های شور و لب شور جنس مناسبی چدن برای استفاده نمی باشد .

امروزه در بیشتر چاه های باغات و  از شناور های ایتالیایی استفاده می شود . اولا خیلی سبک و راحت می باشند در هنگام نصب و ثانیا دارای مدل های تکفاز می باشند . قدرت مدل های تکفاز تا ۳ اسب بخار و تا ارتفاع ۱۲۰ متری می باشد . خروجی های شناور های ایتالیای معمولا دارای ۱/۴  ۱ و ۲ اینچ می باشند . در مدل های تکفاز در هنگام نصب حتما باید از خازن مناسب در تابلو برق استفاده شود . ترجیحا برای نصب شناور ها از نصاب ماهر استفاده شود .

توجه مهم !!!!! : به هیچ عنوان شناور ها را برای حتی تست چند ثانیه در فضای بیرون چاه و بدون آب تست نکنید . بلافاصله بعد از انجام این مدل تست دیفیوزرهای پمپ ، آب شده و الکتروموتور پمپ چاه آب قفل می کند . در این موارد هیچ کدام از برند ها پمپ شناور را گارانتی نمی کنند چون مقصر اصلی مشتری می باشد .

تعمیر پمپ شناور,پمپ شناور,پمپ

 

مراحل نصب پمپ شناور

توضیح برای ردیف یک : در صورتی که چاه آب جدید باشد ، سعی کنید ته الکتروموتور شناور را حداکثر با کف چاه سه متر فاصله تعمیر پمپ شناور بگذارید و اگر در چاه از قبل پمپی نصب شده بود سعی بر اضافه کردن لوله جهت پایین رفتن الکتروپمپ شناور ننمایید و تا زمانی که چاه را شستشو ننموده اید از اضافه کردن لوله خودداری نمایید ، زیرا  در مدت زمانی که پمپ قبلی کار کرده ته چاه شما از ماسه های ریز و یا خاک نرم پر شده.که باعث سوختن و معیوب شدن پمپ شناور جدید می گردد.

توضیح برای ردیف دو : منظور از تعمیر پمپ شناور سطح استاتیک زمانی است که آب دورن چاه در حالت ساکن و بدون برداشت باشد .

توضیح برای ردیف سه : سطح دینامیکی یعنی زمانی که برداشت آب از چاه توسط پمپ صورت گرفته و بر اساس مترمکعب و یا لیتر در ثانیه طبق پروانه بعد از 48 ساعت آب در چه سطحی از عمق چاه در حین برداشت ساکن است.

توضیح برای ردیف چهار : منظور از برق خریداری شده که در پروانه ذکر شده میزان قدرتی است که از نظر کیلووات برای استحصال آب از چاه لازم است. قید شده که اگر بیش از این استفاده شود در صورت قدیمی بودن کنتورهای برق جریمه مصرف اضافه می شود و در کنتورهای هوشمند جدید باعث قطعی برق می شود.که باید رعایت شود.و با استفاده از الکتروپمپ های شناور تمام استیل گرین پمپ که آبدهی بالایی دارند و مصرف برق کمتر تا حدی مشکل مصرف کنندگان حل می شود


 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.